Zoeken naar chat

 
chat
 
Home De Kindertelefoon.
Ik maak me zorgen over mijn thuissituatie. Ik voel me al geruime tijd somber en depressief. Ik denk vaak aan zelfmoord. Ik maak me zorgen over mijn ouder-s. Ik maak me zorgen over broertje-s en/of zusje-s. Thuis vindt geweld plaats. Heb jij contact met of begeleiding van een hulpverlener? Nee, maar in het verleden wel. Ja, er is contact met Bureau Jeugdzorg. Ja, ik word begeleid door een hulpverlener. Ja, ik heb contact met een hulpverlener op school. Ja, er is thuis hulp voor het hele gezin. Ik niet, mijn ouder s wel. Weet ik niet. Welkom bij de chat.
Live chat Rochdale.
Contact met Rochdale. Klik op de tekstballon rechts onderaan om met een van onze medewerkers te chatten. Deel deze pagina. Rochdale geeft thuis. Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer.
Chat CJG043.
Na afloop van de chat kun je een korte vragenlijst invullen om ons te laten weten wat je van de chat vond. Natuurlijk kun je ons ook een mailtje sturen via info@cjg043.nl. CJG043 is een dienst van de Maastricht-Heuvelland gemeenten.
Chat met Fier!
Live chat.
Door dit venster te sluiten of deze website verder te gebruiken, stemt u in met het gebruik van deze cookies. Chat met Acer. Stuur ons een e-mail. Chat met een Support Agent. Vraag een real-time chat met een van onze agents aan.
Chatten met archivarissen BHIC.
We helpen je graag via chat op maandag t/m vrijdag overdag van 10.00 tot 16.00 uur en s avonds van 19.00 tot 22.00 uur. Druk op de chatknop in de rechterbovenhoek om een chat te starten. Je ziet direct wie er online is.
EURES The EURES Chat Europese Commissie.
Klik hier om met een Ierse EURES-adviseur te chatten over uw kansen op werk op de Ierse arbeidsmarkt! Elke vrijdag van 11 tot 13 uur CET, behalve op officiële feestdagen. Klik hier om met een Slowaakse EURES-adviseur te chatten over uw kansen op werk op de Slowaakse arbeidsmarkt!
Contact met jouw GGD Jouw GGD.nl.
Bel voor een testafspraak naar 0800-1202 of maak online een testafspraak op www.coronatest.nl. Je vindt meer informatie over de test en onze testlocaties op: www.ggdru.nl/coronatest. Ben je onder de 25 jaar? Dan kun je bij de GGD terecht om te praten over seksualiteit of bij problemen op het gebied van seksualiteit. Het is anoniem en gratis. Bel voor een afspraak naar: 030-6086084 op werkdagen tussen 930: en 1200: uur. Je kunt direct chatten, mailen of bellen met Sense.info.
Chat instellen WebinarGeek.
Naast je naam kan je ook een foto van jezelf instellen om het nog persoonlijker te maken. Dit geldt voor iedereen in de chat, ook je kijkers kunnen dit dus instellen. De foto die we voor de chat gebruiken heet een avatar.
Chat met Promovendum Promovendum.
Chat Bel Mail. Reis en annuleringsverzekering. Startkabels aansluiten in 9 stappen, zonder kortsluiting! Auto aanduwen bij startproblemen: zo pak je dat aan! Milieuzone Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Arnhem 2021: boetes en wijzigingen! Autostoeltjes 2021: regels ECE keurmerk i-Size en R44.
Chat with our students Erasmus School of Economics Erasmus University Rotterdam.
Want to find out more about Erasmus School of Economics? Have a chat with one of our student ambassadors to get a first-hand account of what its like to study and live in Rotterdam one of Europes most exhilarating cities right now.

Contacteer ons