Zoeken naar trappen

 
trappen
 
Trappen en leuningen in staal uit Affligem Design Trappen Vergeert.
Onze stalen trappen worden al dan niet afgewerkt met glas, hout of natuursteen. Ontdek onze uitgebreide keuze moderne trappen en leuningen of breng binnenkort een bezoek aan onze toonzaal waar u onze design trappen van dichtbij kan bekijken. Toonzaal zaterdag enkel op afspraak.
Trappen Vermeiren.
Trappen Vermeiren is een firma gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van trappen en massief maatwerk. Voor zaakvoerder Hans Vermeiren is houtbewerking al sinds zijn jonge kinderjaren een ware passie. Die grenzeloze passie én de nodige ambitie hebben er mede toe geleid dat er vandaag projecten kunnen worden gerealiseerd die getuigen van kwaliteit en afwerking. Hout is een terechte sfeerschepper, het kenmerkt prachtige structuren. Van boomstam tot eindproduct: wij hebben het proces vanaf de eerste stappen in de hand. Alles wordt op maat naar de wensen van de klant ontworpen en uitgevoerd. Strak versus rustiek, in combinatie met inox of smeedijzer, eenvoudig versus gewaagd: elke realisatie is er eentje waar met hart en ziel aan gewerkt is. Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal! 0474 58 73 43. Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Ontdek onze moderne trappen en design trappen genico.
Industriestraat 40, 8755 Ruiselede Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag op" afspraak" tussen 9 en 17 uur. Maak vandaag nog uw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of 32 51 68 99 09. maak je afspraak. Een offerte op maat? We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. neem contact op. Ontdek onze moderne trappen en design trappen. Of je nu kiest voor een standaard, een zwevende of een open houten trap: de trap brengt een geweldige visuele kracht en drukt een stempel op jouw interieur.
D'Hondt' InterieurTrappen D'Hondt' Interieur.
Witte kwartdraai trap in hout en cottage stijl. Witte kwartdraai trap in hout en cottage stijl. Gesloten eiken kwartdraai trap in cottage stijl. Gesloten eiken kwartdraai trap in cottage stijl. Gesloten eiken kwartdraai trap in cottage stijl. Designtrap met bordes, Z-treden en inox leuning.
Het Vlaams woordenboek trappen, op gang.
Helpers zijn welkom in kanaal vlaamswoordenboek op de Discord van Nerdland. trappen, op gang. Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van trappen, op gang." trappen, op gang. zie op gang trappen. 0 reacties Toegevoegd door Marcus 12 mrt 2015 0019.:
Trappen Nordex.
Een trap verbindt de verschillende bestemmingen in uw huis. Modern strak of elegant klassiek: vertrouw op de creativiteit van Nordex. Laat u inspireren aan de hand van de talrijke modellen en voorbeelden. Vakmanschap van opmeting tot plaatsing. Inspiratie voor uw eigen trap op maat?
Trappen.
Osmo Hardwax-Olie Farbig. Osmo UV-Beschermingsolie Extra. Colour Oil 114 castle grey 10, L. Colour Oil 118 extra white 10, L. Maintenance Oil natural 10, L. Maintenance Oil white 25, L. Master Floor Oil natur 25L., Master Oil natural 10, L.
Houten trappen en deuren, Trappen Smet.
Op deze manier kan u goed kunt zien hoe de houten trap eruit zal zien in uw woning. In de showroom kunnen we u onze standaard trappen tonen, maar ook houten trappen op maat voorstellen. Een houten trap op maat is interessant wanneer er een kwartdraai in zit of een volledige draai. Houten trappen zijn niet de goedkoopste keuze, maar hout is vlot bewerkbaar en het lichte gewicht zorgt ervoor dat het plaatsen toch nog gunstig zal uitvallen. Alle mogelijk stijlen van houten trappen en deuren kan u ontdekken in onze showroom. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten. U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken. Ma Don 8.00 tot 12.00 13.30 tot 18.00. Vrij 8.00 tot 12.00 13.30 tot 17.00. Za 9.00 tot 13.00.
Trappen Mignon.
homepage trappen op beton info digifolder contact. Trappen Mignon heeft meer dan 50 jaar ervaring in vervaardigen van uw houten trappen, met balustrades in hout of inox. Ook plaatsen van gyproc wanden. In de toonzaal kan u reeds een brede waaier aan stijlen en vormen bekijken.
Uitgebreid assortiment trappen Woodtex.
Bij Woodtex vind je landelijke trappen in beuk, eik en den. De uitvoering kies je zelf: open of een gesloten, rechte trap of een met kwartslag. Tot slot heb je nog een stevige houvast nodig. Een leuning die perfect bij je trap past. Neem snel een kijkje in ons ruim assortiment klassieke trappen. Snel van de eerste verdieping naar de tweede? Kies dan voor een steektrap of een molenaarstrap. Rechttoe, rechtaan en zonder draaiing. Eenvoudig in uitvoering en dus ook gemakkelijk te monteren. N eem snel een kijkje in ons ruim assortiment molenaarstrappen. Andere ruimtebesparende trappen. Weinig plaats en toch een stevige trap nodig? Dan is een ruimtebesparende trap voor jou de perfecte oplossing. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden van ruimtebesparende trappen. Je ziet m niet maar hij is er wel. De opklapbare zoldertrap: veilig en makkelijk te monteren. We hebben hem in verschillende soorten en afmetingen zodat hij past op maat van jouw zolderopening. Neem hier een kijkje in ons ruime aanbod zoldertrappen. Oplossing voor traprenovatie: overzettreden.
TV 198 Houten trappen Technische voorlichtingen WTCB.
Document met een overzicht van de verschillende houten trappen voor gebouwen: terminologie, ontwerp, basiseisen bepaald door de Europese richtlijn Bouwproducten" en de toelichting daarop, materialen hout, lijmen en bevestigingselementen, enz, uitvoering en uitvoeringsdetails opmeting, uitvoering van de elementen, plaatsing van de trap, speciale uitvoeringen en uitbalancering van de treden.

Contacteer ons